Regndropp – medicinsk aromaterapi

Bli ett med naturen
Bli ett med naturen

I Regndroppstekniken (RDT) kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta medicinska kvalitet. Välgörande för rygg och nackbesvär men åstadkommer även känslomässig läkning.

Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska hjälper man kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden, minska smärta och inflammation, öka cirkulationen, frigöra emotionell stress och stimulera avgiftning av kroppen.

Naturläkaren Gary Young, som är grundare till Young Living’s eteriska oljor och RDT, har ägnat en stor del av sitt liv att få fram oljor som en ersättning till läkemedel. På egna gårdar runt om i världen odlas örter, blommor och andra växter som destilleras och utvinns till 100% ren eterisk olja.

RDT utvecklades på 80-talet i USA och baseras på Lakota-indianernas uråldriga traditioner. Nio oljor appliceras på undersidan av foten och ryggraden i ett särskilt mönster med fjäderlätta fingerstrykningar som ger en mycket behaglig och avslappnad känsla. Behandlingen avslutas med varma handdukar.

Behandling 75 minuter, kr 900:-
Utbildning av Carina Johnson Vitaform AB 2011